Tel.:
China Automatische Tankmaat fabrikant
Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd

Fabrikant van de de Tankmaat van de benzinepost de Automatische.

sally@guihecekong.com       +8618669782630

Thuis

Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd Fabrieksreis

 • lopende band

   

   

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd fabriek productielijn 2

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd fabriek productielijn 3

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd fabriek productielijn 4

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd fabriek productielijn 5

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd fabriek productielijn 6

  Onze fabriek hangt het principe van zelf-disciplinebeheer aan, streeft het „humanistbeheer“ en beleid „van het kredietbeheer“ na. Op basis van de „werkelijkheid“, „praktisch aspect“ gedragscode, respecteert creatief en zelf-discipline, bewondert technologische verwezenlijkingen zeer, vereiste een snel reactiesysteem. Verleen klantenspecialisatie en individuation de dienst.

   

  Ons kwaliteitsbeheersysteem is volgzame ISO 9001 en wij kunnen de hoogte - kwaliteit van onze producten door de productie van het procesvermogen, assemblagetechnologie en statistische procesbeheersing handhaven. Gebaseerd op een reeks strenge tests om goede betrouwbaarheid te verzekeren. Verkreeg het explosiebestendige certificaat dat door het Nationale Explosiebestendige Inspectiecentrum wordt verstrekt en verkreeg het (high-tech) wetenschappelijke en technologische verwezenlijkingen schattingscertificaat dat door de de Wetenschap en de Technologiecommissie wordt afgekondigd van de Staat.

   

  Van de Qingdaowetenschap en Technologie de Vooruitgangstoekenning, werd het bedrijf omvat in de wetenschap en technologieondernemingscultuur en ontwikkelingsplan door de Gemeentelijke Overheid van Qingdao. De octrooi en auteursrechtbescherming van vele software en hardwareontwerpen van het het Intellectuele eigendombureau en Copyright Protection Center van de Staat is de fundamentele waarborg voor Guihe-Technologieproducten om productpersoonlijkheid te handhaven en door klanten in dezelfde industrie worden erkend. Het hoge niveau van R&D-ingenieurs en de ervaren ontwerpers werken nauw samen samen om de doeltreffende toepassing van de productregel bij benzinestations en oliedepots te verzekeren – omvattend in uiterst wrede werkomgevingen.

 • OEM / ODM

  Wij zijn trots om hoogte te leveren - de Maatsysteem van de kwaliteits Automatisch Tank meer dan 15 jaar in China. Werkend met ons, kunt u verminderen u kost, aangezien wij directe fabriek zijn en de schaaleconomie .OEM &ODM Availale hebben.

   

  De Technologieco. van Qingdaoguihe, Ltd reeks van aanraking-type consoles en de overeenkomst van de gegevensuitwisseling van de centrale controlefabrikanten, zijn het consensus veeder-WORTEL (vr-350) communicatie protocol in de vloeibare industrie van de niveaumeter, zijn geweest met de Zachte Gouden, Chef- The online test van China van Zhengzhong, Zhengxing-Technologie, waren Yunfeiyang en Zhengzhou Liyuan succesvol.

   

  Over de hele wereld vindend verdelers! Onze producten zullen u grote winst in uw land brengen! Gelieve te aarzelen niet om met me op elk ogenblik te contacteren.

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

   

 • R & D

  De Technologieco. van Qingdaoguihe, Ltd wordt gevestigd bij Nr 207, Dongjia-Road, Huangdao, Qingdao, met een geregistreerd kapitaal van 5 miljoen yuans en een gebied van 25.649 vierkante meters. Het is het nationale belangrijkste laboratorium van nieuwe metaalmaterialen en de jaarlijkse samenwerkingseenheid van van de de Veiligheidstechniek van China Petrochemisch het Onderzoekinstituut. Als high-tech onderneming, heeft het bedrijf een aantal octrooien voor software en hardwareontwerp tijdens onophoudelijk het verbeteren van het niveau van R&D en productie, verkregen en de eer zoals „Nationale Wetenschap en Technologieuitvindingstoekenning“ en „van de de Wetenschaps en de Technologievooruitgang van Qingdao de Toekenning“ gewonnen. Het bedrijf heeft 76 werknemers en 58 gegradueerden, met inbegrip van 6 hardware en softwareingenieurs, 12 hogere technische personeel, en 26 reeksen internationale geavanceerde het testen instrumenten. Tegelijkertijd, heeft het bedrijf constant zijn producten verbeterd en de ononderbroken en uitvoerige diensten van de productverbetering verleend.

   

  De Guiher&d afdeling heeft 28 ingenieurs. Nadruk bij de kwaliteitsbewaking terwijl het streven van naar technologische vordering, die het de maatschappijvoordeel benadrukt terwijl het houden van voortdurende ontwikkeling. Lever grote inspanning om klanten van uitstekende producten en de diensten te voorzien.

   

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd fabriek productielijn 2

   

Contactgegevens
Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Sally Yu

Tel.: 86-18669782630

Fax: 86-0532-88193877

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd
Road van No.207dongjia, Huangdao, Qingdao, China
Tel.:86--18669782630
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Automatische Tankmaat Leverancier. © 2019 - 2021 automatic-tankgauge.com. All Rights Reserved.